• Formand:
  Jeannette Svensson
  Tlf. 24 40 99 49
  jes2asko@gmail.com

  Jeannette har undervist siden 1995 og har selv haft hund siden 1993, bl.a. border collier, men har som hundetræner undervist alle racer. Jeannette er oprindelig uddannet lydighedsinstruktør, men har siden 1997 arbejdet med lederskab i hverdagen og har kørt adskillige hold under AOF.
  Jeannette har også dyrket konkurrencer på landsholdsplan både i lydighed og agility og hun var også en af de første til at stille op i ’Dogdancing’, som i dag er en fast disciplin under DKK.
  I dag har Jeannette Corgierne Hanna og Ching, som beriger hendes hverdag med daglig underholdning.

 • Kasserer / Sekretær:
  Jens Møller Pedersen
  Tlf. 23 47 68 50
  jemp@ishoejby.dk

  Jens Møller Pedersen har haft hund siden 1983 og har slidt 3 Beagler og en Border Collie op. I dag har Jens Border Collien, Lucy, og de to arbejder målrettet på at blive Dansk Lydighedschampion. Jens er autoriseret lydighedsinstruktør, samt agility og rally lydigheds instruktør. Han har undervist siden 1985, og er medstifter af Soft Agility Klubben i 2006, hvor han har undervist i to sæsoner hvert år siden.

 • Bestyrelsesmedlem:
  Connie Bach

  Connie har fulgt træningen i klubben siden 2008, hvor hun har haft stor fornøjelse af både træning og kurser arrangeret af SAK. Connie er stadig ’på sin første hund’, den islandske fårehund Fagur.

 • Bestyrelsesmedlem:
  Mariann Vasbo

  Mariann Vasbo har haft hunde de sidste 28 år, bl.a. Cavalier King Charles Spaniels, Border Collie og i dag den lille kvikke Shetlandske Sheltie, Loui. Mariann har fulgt træningen i klubben siden 2009 og deltaget i adskillige andre kurser og seminarer om hunde gennem årene.

 • Bestyrelsesmedlemmer:
  Kenneth & Ulla Kjær Hansen

  Ulla har haft hunde de sidste 20 år, bl.a. Bull Mastif, Coton de tulear, Staffordshire Bull Terrier, og de sidste 10 år har Ulla & Kenneth opdrættet Griffon Petit Brabancon under kennelmærket Just Staffmania. De deltager flittigt på DKK udstillinger i hele landet. Lige nu har de hundene Cera, Naví, Mowgli og Cleo og venter en lille tævehvalp til sommer. Ulla & Kenneth har været tilknyttet SAK siden 2013, først som kursister og nu i bestyrelsen.