Jeannette Svensson har undervist siden 1995 og har haft hund siden 1993. Jeannette har selv haft border collier, men har undervist alle racer. Jeannette er oprindelig uddannet lydighedsinstruktør, men har siden 1997 arbejdet med lederskab i hverdagen og haft undervisning igennem AOF, hvor hun har kørt adskillige hold. Jeannette har dyrket konkurrencer på landsholdsplan både i lydighed og agility og var en af de første til at stille op med “dogdancing”, som i dag er en ny sport i DK.
Mail: jes2asko@gmail.com

Jens Møller Pedersen har haft hunde siden 1983 og har slidt 3 Beagler op, som alle blev Dansk Lydighedschampion, hvilket var lidt udsædvanligt på den tid. Derefter har han haft en Border Collie (Maggie) som også blev Dansk Lydighedschampion, årets hund i Danmark i klasse 3 og bestod Eliteklassen med 1. præmie. Jens mistede desværre Maggie efter 7 dejlige år, kræften tog hende. Heldigvis havde han bestilt en Border Collie mere, så nu arbejder han med en ny og dejlig hund (Lucy).

Jens er autoriseret lydighedsinstruktør for hvalpe, klasse 1, 2, 3 og eliteklassen, samt agility og rally lydighed. Har undervist siden 1985 og har haft lydighedshold 2 sæsoner hvert år siden.

I SoftAgilityKlubben har Jens lovet at undervise et hvalpehold, hvilket han glæder sig meget til. Det er så uhyre vigtigt at hundeførerne får de rigtige værktøjer lige fra begyndelsen.
Mail: jemp@ishoejby.dk

Karina

Babette